Praktische informatie herdenking

Woensdag 1 februari 2023 wordt in Heijningen herdacht dat 70 jaar geleden de Watersnoodramp plaatsvond. Op deze pagina staat praktische informatie voor de bezoekers. Heeft u zich nog niet aangemeld en u wilt de herdenking bezoeken? Stuur dan een e-mail naar info@watersnoodherdenking.nl

Locatie
Pestalozzihuis, Hoge Heijningsedijk 4a, 4794 AA Heijningen

Tijdstip
13.30 uur: inloop
14.00 uur: Aanvang herdenking in het Pestalozzihuis
15.00 uur: Aanvang herdenking bij het Watersnoodmonument

Parkeren
Vrijwilligers geven aanwijzingen voor het parkeren. Auto’s kunnen geparkeerd worden op een deel van de Hoge Heijningsedijk en een deel van de Veluwestraat. Bezoekers die moeilijk ter been zijn kunnen parkeren achter het Pestalozzihuis in de Polderstraat. Het staat bezoekers ook vrij om te parkeren op het erf aan de Oude Heijningsedijk 32 en 52.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *